Truckfabrikant Ford stelt importeur in België aan

In de truckwereld wordt er al geruime over gespeculeerd, maar nu is de kogel definitief door de kerk: Ford Trucks komt naar België. Ford Trucks International heeft daarover een akkoord bereikt met het Kempense autobedrijf Garage Herman Noyens NV, dat al 37 jaar tot de Ford-familie behoort.

Het familiebedrijf wordt de officiële importeur van Ford Trucks in België. Nog dit jaar wil het nieuwe Ford Trucks België al vijf dealerships openen, verspreid over het land. Binnenkort starten ook de werkzaamheden voor  een nieuwe importeursvestiging in Turnhout. Dat alles maakten directeuren Nathalie en John Noyens samen met Armagan Hazar, Managing Director Ford Trucks regio Benelux, bekend tijdens de officiële presentatie van Ford Trucks België. En opmerkelijk: de importeur lanceert meteen ook de eerste Belgische webshop voor vrachtwagens.

Of Noyens er een Benelux-importschap van maakt, is nog niet bekend.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3524 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *