Transport Compleet: Minder trailers, meer truckdealers

Dit wil zeggen dat tal van trailerfabrikanten, zoals Broshuis en Pacton, heeft aangegeven niet te zullen deelnemen. Zij pakken pas uit in Amsterdam, op de Bedrijfsauto RAI in oktober.

Daar tegenover staat dat er meer truckdealers op Transport Comnpleet aanwezig zijn dan anders. Dit kunnen we zien als het ‘Cosmo-effect’. Door het wegvallen van deze groep, zijn allerlei nieuwe dealergezichten te zien. Zo is de Groningse DAF-dealer ESA present, alsmede twee aftersalesdealers van DAF: Pals, Sent Waninge en TSF.

Ook de merken Renault en Volvo weten zich door meerdere dealers vertegenwoordigd. De andere truckmerken zijn als vanouds gewoon in Hardenberg te zien. Wat de trailers betreft, ligt het accent vooral op bedrijven die services verlenen en bij carrosseriebouwers. In dat opzicht doet Transport Compleet zijn naam zeker aan.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *