Transport Compleet Hardenberg tachtig procent vol

Zo zijn er een aantal branchegerelateerde kennissessies, georganiseerd door ING, Transport en Logistiek Nederland, Carrosserie NL en Truck van de Toekomst. Daarnaast verschijnt er een ware garage op de beursvloer en staat er een verzameling Dakar-voertuigen.

De garage wordt door Top Truck gebouwd, in samenwerking met Wijlhuizen en Explora. “Vanuit Top Truck willen we de bezoekers laten zien wat we allemaal voor hen kunnen betekenen. Hoe kun je dit dan beter inzichtelijk maken dan door gewoon een Top Truck-garage na te bouwen en daarin live onze mensen de dagelijkse werkzaamheden te zien uitvoeren?”, aldus Frits Wernsen van Top Truck.

De organisatie van de vakbeurs ligt dit jaar voor het eerst in handen van vier personen. Een ontwikkeling die oud beursorganisator Rik Silderhuis (nu productmanager Automotive en Transport) toejuicht. “Door meer handen te hebben voor hetzelfde project kun je verdieping en uitbreiding zoeken voor en rondom de beurs, klanten nog persoonlijker te woord staan.”

Concurrent

Een echte concurrentiestrijd met Bedrijfsauto RAI merkt de organisatie in Hardenberg niet. “We hebben de marktleiders van de opleggerbranche, de zeven truck merken zijn ook weer aanwezig, evenals regionale carrosseriebouwers. Daarnaast verwelkomen we weer tal van onderdelen- en toeleveranciers. Ook zien de bezoekers in Hardenberg weer nieuwe deelnemers, zoals onder andere Gardner Denver, Truck Tyre Partner, Jost, Christ Autowasinstallaties, Te Riele Olie, MPR Truckparts, Biesebos Cleaning Services, Blåkläder Nederland, Diesel Büchli, Wolvega Panelen en Astrata.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *