Transport Compleet Gorinchem gaat door

Beursorganisator Easyfairs opent haar deuren op 28, 29 en 30 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem voor de vakbeurs Transport Compleet. In de afgelopen weken nam de belangstelling onder exposanten toe en breidde de beursvloer verder uit, zegt de organisator.

“Wij hebben er twee jaar op moeten wachten maar nu is het bijna zover: Transport Compleet in Gorinchem opent op 28, 29 en 30 september haar deuren. Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze evenementen in zogeheten doorstroomlocaties worden gehouden. Het wordt na twee jaar dus eindelijk weer mogelijk om live te netwerken met branchegenoten, inspiratie op te doen en alle noviteiten uit de sector te bewonderen”, aldus Malou Peters Head of Event van Transport Compleet.

Niet alle truckmerken

Een breed scala aan exposanten uit diverse segmenten zullen tijdens Transport Compleet vertegenwoordigt zijn. Naast vertrouwde en nieuwe namen zullen ook diverse truckmerken aanwezig zijn, zoals DAF, MAN en BMC, een nieuwkomer op de Nederlandse markt uit Turkije. Dus lang niet alle truckmerken zullen in Gorinchem acte de présence geven.

Het buitenterrein krijgt volgens de organisatoren ‘een extra boost’ met promotionele plekken en  activiteiten. Daarnaast wordt het kennistheater in een compleet nieuw jasje gestoken en zal dit in samenwerking met Bricklog de plek zijn waar men op een laagdrempelige manier in contact kan komen met interessante sprekers en waar de modernste datatools en technologieën te zien zullen zijn.

Voor beurzen tot 20 september geldt dat ze door mogen gaan met enkele aanvullende maatregelen, zoals 1,5 meter afstand en een maximale capaciteit van 1 bezoeker per 5 m2. Verder heeft Easyfairs besloten om als extra maatregel de corona-check uit te voeren bij de entree om een beurs zo veilig mogelijk neer te zetten. Na de volgende persconferentie die gepland staat op 17 september komt Easyfairs met een update waarbij wij hopen op de reeds aangekondigde versoepelingen die voor 20 september gepland staan. Ook Aftersales Truck zal op de beurs te vinden zijn.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.