Transport Compleet Gorinchem bijna uitverkocht

Alle truckmerken (Volvo, Renault, Iveco, Scania, Mercedes en DAF) zullen allemaal van de partij zijn, vertegenwoordigd door dealers uit de Gorinchemse regio. Van de grote trailerbouwers zijn alleen Krone en Schmitz van de partij tot nu toe.

Het vergaren van kennis is één van de belangrijkste redenen voor brancheprofessionals om de beurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte worden er op Transport Compleet Gorinchem meerdere interessante lezingen aangeboden door Transport en Logistiek Nederland (TLN) en ING over relevante onderwerpen zoals operationele efficiency, procesinnovatie en duurzaamheid.

Na lastige jaren gaat het duidelijk weer beter in de transportbranche. Kennis delen en het aangaan van samenwerkingen zijn nu belangrijker dan ooit, zegt de organisator van Transport Compleet.  De vakbeurs is populair bij fabrikanten/producenten, importeurs, distributeurs of (toe)leveranciers van zware en/of lichte bedrijfswagens, opleggers & trailers, carrosseriebouwers, transportonderdelen, ICT, training & opleidingen, fleetmanagement, bedrijfswageninrichting- en uitrusting, onderhoud en service & reparatie.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *