TIP verlengt bandencontract met Goodyear

“Goodyear heeft uitmuntende producten, uitmuntende dienstverleners en de beste oplossingen geleverd die aan de hoogste normen voldoen met betrekking tot deze doelen. Op het gebied van bandenbeheer zorgen de programma’s van Goodyear ervoor dat de facturering eenvoudig en betrouwbaar verloopt. We kunnen nu opdracht- en factuurgegevens direct uploaden naar ons systeem. Dit brengt de administratie terug tot een absoluut minimum”, aldus Peter Sijs van TIP Trailer Services.

Voor het bandenbeheer vormt Goodyear Fleet Online Solutions (FOS) een essentieel onderdeel van het contract. Het systeem voor bandenbeheer is voor TIP en Goodyear toegankelijk via internet, evenals voor de servicenetwerken van beide bedrijven. Het biedt details van het afgesproken bandenbeleid en gegevens over ieder voertuig aan het Truck Force-dienstverlenersnetwerk. Deze online tool vermindert de uitvaltijd en het papierwerk en levert tegelijkertijd centrale rapportage over bandenprestaties en bijbehorende kosten.

Levering

De geleverde banden omvatten Goodyear- en Dunlop-merken, evenals Tread Max en Next Tread vernieuwde banden. De belangrijkste maten die door TIP worden gebruikt zijn 385/65R22.5, 385/55R22.5 en 435/50R19.5, met inbegrip van de onlangs geïntroduceerde brandstofbesparende Goodyear Fuelmax T 435/50R19.5-band.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *