Thermo King koelmachines voor JLN

De transporteur koos specifiek voor de SLXe-300 Whisper Pro Spectrum van Thermo omdat dit een PIEK koelmachine is voor op het kopschot en dus geen onderbouwer. Daarnaast is het een multi-temp machine, wat betekent dat dezelfde machine meerdere gesloten compartimenten in de trailer op verschillende temperaturen kan houden. “Deze combinatie biedt ons de ideale oplossing voor het vervoer van AGF, koel- en diepvriesproducten”, aldus JLN.

Hertoghs

JLN gaat de trailers, die zijn gebouwd bij Hertoghs, inzetten voor de distributie van levensmiddelen aan winkelketen Lidl. De specificatie is gebaseerd op de vraag vanuit deze opdrachtgever en met het oog op multifunctionele inzetbaarheid. De trailers zijn alle voorzien van een stuuras om zo ook moeilijk bereikbare winkels te kunnen bedienen. Ook monteerde Hertoghs 3 tons laadkleppen om ter plekke te kunnen lossen en eventueel lading mee retour te nemen. Tevens zijn de trailers voorzien van twee Chereau Easy-C verplaatsbare tussenwanden. Hierdoor kunnen de trailers in drie compartimenten worden verdeeld: vries, droog en koel.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *