Thermo King en Frigoblock in Hardenberg

Tijdens deze transportbeurs presenteren beide merken innovatieve oplossingen op het gebied van geconditioneerd transport. Zo is er op de stand onder andere aandacht voor de SLXe-Spectrum Whisper Pro. Van Frigoblock is het type FK 25 op de stand aanwezig. Ook is er uitgebreid aandacht voor oplossingen ten behoeve van het kleinere segment voertuigen.

Naast de SLXe-Spectrum Whisper Pro – de multi-temp PIEK trailerunit van Thermo King – zijn op stand 5.36 ook de V-300-MAX en V-600-MAX te zien voor het lichtere segment. Ook is er een compacte koeloplossing te zien van de CargoCool waarmee Thermo King Transportkoeling samenwerkt. Van Frigoblock is het type FK 25 op de stand aanwezig.

Thermo King en Frigoblock kiezen voor een gezamenlijke aanpak van maatschappelijke issues via innovatieve oplossingen. Zo zullen er in 2020 in diverse gemeentes zero-emmisions worden ingesteld. Met het nieuwe koudemiddel R-452A bent u nu al verzekerd van de oplossing voor de toekomst. En dit nieuwe koudemiddel zit vanaf januari 2016 standaard in alle koelmachines van Thermo King.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3491 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *