Thermo King breidt servicenetwerk uit

Net als Thermo King Transportkoeling investeert AST Zeeland veel in het opleidingstraject van haar mensen. De samenwerking tussen AST Zeeland en Thermo King Transportkoeling zorgt ervoor dat de integrale serviceoplossing, ook wel one-stop-shop genoemd, nu volledig kan worden aangeboden aan alle klanten in Zeeland.

In Brabant heeft Thermo King Transportkoeling een partner gevonden in Truck en Trailergroep Waalwijk. De flexibele service op locatie van Thermo King gecombineerd met de werkplaatsvoorzieningen en trailerkennis in Waalwijk, vormen een nuttige aanvulling op elkaars portfolio. In de praktijk betekent dit dat het onderhoud aan koeltrailers nu volledig in samenwerking met de Truck en Trailer Groep kan worden uitgevoerd. Inplannen van het onderhoud, het verhelpen van eventuele storingen aan de koelmachine kan nu volledig worden gecoördineerd door één contactpersoon.  

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *