Terberg bouwt nieuw pand in IJsselstein

Bij Terberg Techniek worden door de fabriek gebouwde standaard vrachtwagens omgebouwd voor speciale uitvoeringen. Hierbij kunnen assen worden toegevoegd en wordt het stuur- en veersysteem aangepast conform door de klant gestelde eisen. Terberg Techniek heeft in de loop der jaren een sterke relatie opgebouwd met de Volvo truck organisatie in diverse landen van de wereld, waarbij met name modificaties voor Volvo in het marktsegment grondverzet en bouwtransport worden uitgevoerd.

Daarnaast is Terberg Techniek gespecialiseerd in het richten van (schade)truckchassis, service van Terberg trucks, het balanceren van aandrijfassen en de verkoop en opbouw van VDL-haakarmsystemen.

Terberg Matec Nederland verzorgt de verkoop en service van een range producten voor de afval-, recycling- en reinigingsmarkt in Nederland.  Deze producten omvatten: de Terberg beladingssystemen en Terberg veegvuilcarrosserieën, de HS zijlader en Dennis Eagle achterlader voor het legen van (huisvuil)containers, de Bucher Municipal compacte en truck gemonteerde veegmachines.

Beide bedrijven behoren tot de Terberg Group, waarbij 1.200 medewerkers in binnen- en buitenland werkzaam zijn.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3493 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *