Technocon neemt Komma Trace over

Technocon biedt onder de naam Moving Intelligence o.a. Track&trace beveiligingssystemen voor allerlei transportmiddelen. Komma Trace biedt eveneens Track&trace systemen in de vorm van peilzenders voor mobiele objecten. Daar waar de Moving Intelligence diensten vooral worden geïnstalleerd in auto’s, bedrijfswagens en andere voer- en vaartuigen, worden de peilzenders van Komma Trace met name in werkmateriaal zoals (landbouw)machines, dieseltanks, cementwagens, hijskranen en aggregaten geplaatst.

Patrick Horst, CEO van Technocon, ziet de overname dan ook als een mooie aanvulling op de bestaande dienstverlening van Technocon. “Met de koop van Komma Trace is in een keer ons marktgebied uitgebreid. Hiermee versterken wij onze positie in de markt. De peilzenders van Komma Trace is in 2015 nog door de Bovag Ledenwinkel uitgeroepen tot beste koop. Samen met onze eigen diensten kunnen we zo de markt de beste beveiliging van hun transportmiddelen bieden.”

Technocon is sinds 1999 de organisatie achter kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op gebied van voertuigvolgsystemen, wagenparkbeheer en andere fleet toepassingen. Deze worden door Technocon in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Zij worden onder de merknaam Moving Intelligence aangeboden. Als onafhankelijke dienstverlener is Moving Intelligence in staat om comfort, veiligheid en efficiency te bieden door inzicht te geven in alles wat beweegt. Moving Intelligence is preferred supplier van systemen aan Pon’s Automobielhandel, Mercedes-Benz Nederland, BMW Group Nederland en Volvo cars Nederland.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 339 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *