Stern Schade stapt in MAX-Repair

De huidige directeur Stern Schade, Aart de Koning is als voormalig Koops Furness-topman niet onbekend met MAX-Repair. Voor onze klanten voeren wij al merkspecifiek schadeherstel uit voor wat betreft de merken die de Stern Groep vertegenwoordigt, zoals voor de trucks van Mercedes-Benz. Door de samenwerking binnen het concept van MAX-Repair zijn wij in staat  onze dienstverlening richting onze klanten te verbreden. Verder zijn wij met de overige leden van MAX-Repair in staat voor meerdere merken merkspecifiek schadeherstel aan te bieden. Transporteurs met gemengde wagenparken hebben hiervan direct profijt. Ook het landelijk netwerk van MAX-Repair biedt hierin voor de transporteur voordelen.”

v.l.n.r.: Allard Pit (directeur  MAX-Repair), Rien van Os accountmanager Stern Schade), Aart de Koning (directeur Stern Schade) en Ron de Vries (manager Stern Schade) bij de nieuwe MAX-Repair-vestiging in Nijkerk.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 338 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *