Speedline bij Truck Tyre Partner

Zo vindt men op de stand (nr. 108) niet alleen de nieuwe GT Radial GSR 225 Comi Road stuurasband, geschikt voor regionaal én lange afstand transport, maar ook de succesvolle 17,5” GAR 820, geschikt voor montage rondom. Andere te presenteren type banden zijn onder andere de GAM831 voor mixed service, de GAU861 voor stadsbussen en de GTL 919 trailerband.

Distributeur

Naast de distributie van GT Radial bedrijfswagenbanden, heeft Truck Tyre Partner vanaf 1 september 2014 voor de vervangingsmarkt in de Benelux de exclusieve verkooprechten van Speedline lichtmetalen velgen voor trucks, trailers en bussen.

Wim Reijmerink, directeur Truck Tyre Partner, legt uit: “Speedline heeft een schitterend programma gesmede lichtmetalen wielen, die zich onderscheiden door hun lage gewicht en bewezen grote duurzaamheid. Het assortiment van Speedline is breed en wordt regelmatig aangepast en uitgebreid, om te blijven voldoen aan de eisen van de markt. Het geeft ons de mogelijkheid om in het vervolg niet alleen banden, maar ook wielen en band/wielcombinaties te kunnen leveren die budgetbesparend zijn voor onze klanten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *