Sommerauer MAN-dealer van het jaar

Sommerauer Trucks heeft de titel te danken aan de zeer goede verkoopresultaten, zowel bij sales als aftersales, en aan een hoge klanttevredenheid. “De gedrevenheid en de betrokkenheid van het hele team vallen bij Sommerauer op”, zegt de MAN-importeur in een persbericht. “In de afgelopen jaren heef Sommerauer fors geïnvesteerd in nieuwbouw en er is veel aandacht voor training en opleiding. Mede daardoor zijn zeer goede resultaten behaald, ondanks de nog altijd moeizame economische omstandigheden”, aldus Arnold Hagen, retailmanager van MAN Truck en Bus.

Al jaren valt bij importeur Pon de zeer goede verkoopprestatie op bij BTS Bedrijfswagens. Binnen zijn regio heeft deze dealer een ‘zeer hoog’ marktaandeel met MAN. Hagen: “Het is knap hoe BTS dit doet. We zien ook aan de beoordelingen dat BTS hoge cijfers scoort op het gebied van klantloyaliteit en klanttevredenheid. Een belangrijke voorwaarde in deze tijd. De dealer- en merktrouw van de klanten bij BTS is heel goed.”

Van Leeuwen Truckservice behaalde in 2014 een hoge onderdelenomzet en dito klanttevredenheid. “Dat laatste tekent zich ook af in de groeiende apk-loyaliteit. Verder dankt deze dealer zijn prijs aan training en opleiding van de medewerkers. Het bedrijf is continu bezig met innovatie en een mensgerichte aansturing van het team. Dat leidt ook tot hoge klanttevredenheid. Binnenkort opent Van Leeuwen een nieuwe MAN service- en verkoopvestiging in Ridderkerk, vlakbij de aansluiting van de A15 en A16”, aldus de retailmanager.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3491 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *