Snelle uitbreiding Double Coin netwerk

Dit netwerk van specialisten vormt een landelijke dekkend servicenetwerk voor transporterend Nederland. Overigens zijn inmiddels ook de eerste contacten gelegd in Duitsland en zal de komende maanden worden gewerkt aan een Duits netwerk.

“Het feit dat we al zo snel na de introductie de vijftigste partner kunnen verwelkomen is een teken dat we in een behoefte voorzien”, zegt woordvoerder Twan in de Rijp van Intern-Sprint. “We willen voor de netwerkpartners een totaalleverancier zijn en bieden naast het merk Double Coin ook nog een sterk merkenportfolio aan, inclusief een aantal A-merken.”

“Het snel weer kunnen rijden na een onderhoudsbeurt of pechgeval, is van groot belang voor de transsportsector. De netwerkpartners vormen een geolied servicenetwerk om gezamenlijk de transporteurs maximaal te kunnen ondersteunen bij onderhoud en pech. Ook hieruit blijkt dat we met dit netwerk een belangrijke en sterk gewenste service verlenen.”

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Ivonne Vermeulen has 1 posts and counting. See all posts by Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *