Sinke in RvC Profile International

Met Sinke wordt veel automotive- en franchise expertise toegevoegd aan de organisatie. De vijfkoppige RvC van Profile International bestaat verder uit Job van der Have (voorzitter), Lex Beins en Profile ondernemers Frans van der Kolk en Arian Nout.

Sinke heeft langdurig en op hoog niveau ervaring opgedaan in de automotive sector en in de franchisewereld. Zo was hij vanaf begin jaren negentig tot april 2000 actief bij intergamma, eerst als algemeen directeur Karwei en later als commercieel directeur en algemeen directeur van Intergamma.

Daarna stond Robert Sinke zes jaar aan het roer bij Pon als COO Pon Holdings en CEO Pon Automotive. In die periode was Sinke ook lid van de Raad van Bestuur van Pon Holdings. Sinds 2006 is Robert Sinke zelfstandig ondernemer en investeerder met de vennootschap Montgo B.V.

Job van der Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Profile International, is blij met de versterking van de RvC: “Robert voldoet volledig aan het profiel dat we bij onze zoektocht naar een nieuwe commissaris hebben opgesteld. De Profile organisatie kan met name profiteren van zijn grote ervaring in de automotive sector en met franchiseformules..”

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 351 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *