Simon Loos wint tender Arla Foods

Logistiek dienstverlener Simon Loos gaat de komende jaren de dsitributie van de dagverse producten van Arla en Melkunie vanaf de productielocatie in Nijkerk verzorgen. Simon Loos kwam als beste uit de tender die Arla hiervoor had uitgeschreven.

Als belangrijkste reden voor de keuze voor Simon Loos noemt Arla de focus op duurzaamheid. Daarnaast waren de proactieve houding van Simon Loos en het feit dat Simon Loos beschikt over een groot transport- en distributienetwerk bepalend.

30 procent minder uitstoot in 2030

Logistiek manager Bouke van Hamersveld van Arla Foods: “Wij zijn verheugd om samen te gaan werken met Simon Loos. In 2030 willen we 30 procent van onze uitstoot gereduceerd hebben en in 2050 als organisatie en met al onze producten volledig netto klimaatneutraal zijn. De duurzame oplossingen van Simon Loos gaan ons helpen bij het realiseren van onze duurzaamheidsdoelen. Daarnaast zien wij de aanwezigheid van andere zuivelleveranciers als klant bij Simon Loos als een voordeel.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.