Simon Loos koopt AH-vervoerder

De overname past volgens Simon Loos goed binnen de strategie en visie van de transporteur en verstevigt diens positie in de regio Brabant verder.

Speksnijder Logistiek bestaat sinds 1933 en staat inmiddels onder leiding van de derde generatie. In 2000 verlaat Speksnijder de originele locatie in Zwammerdam voor een pand in Hazerswoude-dorp. Vestigingen in Bergschenhoek en Tilburg worden geopend en een nieuwe samenwerking met Vers & Fijn zorgt voor een locatie in Nieuwegein. In 2003 wordt de focus verlegd naar logistieke dienstverlening in de breedte.

Sinds de oprichting in 1938 is Simon Loos uitgegroeid tot een toonaangevend logistiek dienstverlener met veel kennis van, en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. Het bedrijf levert flexibele en veelzijdige diensten in Transport, Warehousing, Value Added Logistics en Logistieke Consultancy. Daarnaast besteedt het veel aandacht aan duurzame innovaties. Dagelijks ontzorgen de 1100 medewerkers van Simon Loos de logistiek voor veel aansprekende bedrijven en merken.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 351 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *