Schmitz-prijs voor jubilerend TPTS

Het bedrijf bestaat inmiddels 25 jaar en wordt door Twan Krebbers gerund. Inmiddels groeit de vestiging aan de westkant van Venlo bijna uit het spreekwoordelijke jasje. Het gonst er van de activiteiten en Schmitz Cargobull is een grote opdrachtgever, getuige de vele nieuwe trailers die van een laadklep, verlichting of een koelmachine worden voorzien.

Voor grote klanten van Schmitz uit de regio verzorgt TPTS niet alleen de nieuw-afleveringen, maar ook al het voorkomend traileronderhoud. “Dit doen we voor transportbedrijven, maar ook voor bijvoorbeeld verhuurders. Daarbij zijn we overigens niet aan Schmitz gebonden”, aldus Krebbers.

Hij startte zijn bedrijf met enkele collega’s in 1990. “Sindsdien is het werk alleen maar gegroeid. Inmiddels zitten we op de dubbele capaciteit vergeleken met toen. Nu werken we op twee locaties, waarbij we op de tweede locatie ook veel schadeherstel aan koeltrailers doen. Het vervangen van panelen en dergelijke”, legt Krebbers uit. Een deel van de locatie in Venlo Trade Port West deelt hij met koelmachinefabrikant Carrier.

De aansluiting bij European Trailer Care was een logische stap. “Door deel uit te maken van dit onafhankelijke netwerk van specialisten, kunnen we onze klanten ook een vrijwel identieke service bieden elders in de Benelux. Hier komt bij dat we er sinds 2,5 jaar een extra vestiging bij hebben in Heerlen. Ook een ETC-lid.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *