Scania pakt uit op Transport Compleet Venray

Zo is de 410 pk Euro 6 SCR-only motor bekroond met de Green Truck Award 2014, dankzij het record lage brandstofverbruik van slechts 23,3 liter per 100 km op de testroute van het Duitse chauffeursmagazine Trucker.

De onlangs geïntroduceerde productontwikkelingen leiden volgens Scania bovendien tot nog eens drie procent extra brandstofbesparing. Zo is de 450 pk SCR-only motor geïntroduceerd, een freewheeling retarder, brandstofbesparende olie en Scania Eco-Roll. De combinatie met Fleet Management en Driver Training maakt volgens Scania het plaatje compleet. Ook is op de stand in Venray de Scania Blue Stream limited edition te zien.

Uiteraard legt Scania in Venray ook de nadruk op het pakket aanvullende diensten. Zo zal Scania Insurance, de eigen verzekeringstak binnen Scania, aanwezig zijn met het verzekeringsproduct genaamd ‘Transport Plus’. Dit product biedt de transporteur volgens Scania financieel voordeel, zeer snelle afhandeling van schades in de Scania werkplaatsen en geen tijdverlies door lange procedures met schade-experts. Via de speciale TCO-calculator kunnen bezoekers in Venray al snel de besparingen op het wagenpark berekenen.

Partsline

Ook Partsline Truck & Trailer Parts en Services is aanwezig op Transport Compleet Venray. Met Partsline wordt de zorg voor het onderhoud en de reparatie van het voertuigpark van de klant overgenomen. De Partsline stand ligt recht tegenover de Scania stand.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *