Samenwerking Spijkstaal en Heffiq

“Wij waren op zoek naar een partner die de distributie van onze elektrotrekkers en platformwagens in Nederland voor hun rekening kon nemen en hebben die met Heffiq gevonden,” zegt Werner Ghitti, algemeen directeur bij Spijkstaal Elektro BV. “Dankzij de professionele aanpak van het landelijk dekkende sales- en serviceteam van Heffiq en de inzet van krachtige Spijkstaal voertuigen bij haar klanten, zijn zij in staat verdere optimalisaties van logistieke processen te realiseren met als resultaat een verhoging van efficiëntie”.

“Door deze samenwerking zijn wij in staat om onze focus te leggen op innovatie en efficiënte productie van kwalitatief hoogwaardige voertuigen vanuit onze moderne productiefaciliteit in Spijkenisse,” aldus Ghitti.

Aanvulling

Het assortiment Spijkstaal elektrotrekkers en platformwagens is een aanvulling op het huidige leveringsprogramma van Heffiq dat bestaat uit Hyster hef- en magazijntrucks en Kärcher vloerreiningingsmachines. “Met deze aanvulling in ons assortiment zullen we nog beter in staat zijn om aan de intern transport wensen en eisen van onze klanten te kunnen voldoen,” aldus Lex Knol, algemeen directeur van Heffiq. “Mede door ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, vermindering van uitstoot en de toegenomen vraag naar elektrische voertuigen, is Spijkstaal een mooie aanvulling op het reeds bestaande intern transport assortiment van Heffiq.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *