Ruim honderd Schmitz trailers voor ICTS

“ICTS is al decennia lang een gewaardeerde klant van ons”, zegt Sander Jaspers, directeur van Schmitz Cargobull Nederland. ”Al ruim drie decennia zet ICTS huurtrailers in die gebouwd zijn door Schmitz. Dat bewijst dat men tevreden is over de geleverde kwaliteit.”

Joop Roijakkers van ICTS beaamt dit volledig. “Toen het voor ons tijd werd een deel van onze trailervloot te vervangen, was Schmitz een voor de hand liggende partij om hierover mee in onderhandeling te gaan. Onze vloot bestaat voornamelijk uit trailers van een type waarin Schmitz de beste prijs-kwaliteitverhouding kan leveren. Dit wordt nog versterkt door de genoemde componenten, zoals banden en assen, die zich in de praktijk duidelijk hebben bewezen. De kwaliteit van koel- en vriestrailers van Schmitz is onweersproken en heeft de beste restwaarde in de Europese markt voor gebruikte trailers. Met een gerust hart sturen we klanten met dit type trailer op pad, of dit nu in een korte, of in een lange termijn contract gebeurt.”

Het onderhoud aan de trailers besteedt ICTS uit aan gespecialiseerde trailerservicepartners. “Daarmee hebben wij uitstekende ervaring. We nemen onze klanten alles wat komt kijken bij trailerbeheer graag uit handen, zodat zij zich zorgeloos kunnen richten op hun core-business. We bieden de trailers aan tegen marktconforme huurprijzen. Onze klanten rekenen op ons waar het gaat om betrouwbaarheid en flexibiliteit. Voor ICTS is dat het onderscheidende punt in de markt”, aldus Joop Roijakkers.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *