Renault truck online te bestellen

Zo ontstaat er voor de klanten volgens de importeur een kosten- en tijdsbesparing, is er sprake van een scherp tarief, snelle levering en een transparante manier van zakendoen met een beproefd concept: de Renault Trucks T-Drive. Bovendien ontvangen klanten die online bestellen een TomTom BRIDGE Connected Europe Truck.

Wat Renault feitelijk aanbiedt is een driejarig leasecontract met een all-in maandlast van 1550 euro. Dit wordt al enige tijd aangeboden als actietarief op de Transport Compleet beurzen in Gorinchem en in Hardenberg, maar nog niet online. Er wordt tot nu toe slechts één type trekker aangeboden: een Renault T-Drive 4×2 trekker met 430 of 460 pk.

Transporteurs ontvangen bij bestelling online een TomTom BRIDGE Connected Europe Truck. TomTom BRIDGE is een open platform waarmee de chauffeur volgens Renault alle benodigde informatie op het juiste tijdstip ontvangt.

Renault mikt met deze bestelmethode vooral op kleinere bedrijven en op eigenrijders.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *