Renault onthult begin juli gefacelifte truckseries

Renault Trucks presenteert de nieuwe modellen van de T, T High, C en K  tijdens een digitaal event op 8 juli 2021. Hierbij stelt het merk kijkers in de  gelegenheid om te ontdekken welke veranderingen zijn doorgevoerd aan de voertuigen op het gebied van productiviteit voor de klant, comfort voor de chauffeur en veiligheid. Aanvankelijk stond de onthulling voor november gepland.

Na de onthulling van de nieuwe T-, T High-, C- en K-modellen in de videogame Euro Trucks Simulator 2 eerder dit jaar, nodigt Renault Trucks belangstellenden uit voor een digitaal event waar de nieuwe vrachtwagens fysiek worden voorgesteld. Het event vindt plaats op 8 juli 2021 op een speciaal daarvoor bestemd platform met keuze uit twee tijdstippen, 13.00 uur of 19.00 uur (CET).

Solutrans

Aanvankelijk stond de onthulling voor november gepland. Dan vindt in Lyon in de spreekwoordelijke achtertuin van Renault, Solutrans plaats, een soort Franse BedrijfsautoRAI. In februari van dit jaar doken foto’s van de gefacelifte Renault trucks op, die waren gelekt door een medewerker van het merk. Die werd na een intern onderzoek ontslagen

De kijkers zullen kennismaken met de nieuwe voertuigen en de bijbehorende diensten via verschillende presentaties, onder meer door Bruno Blin, President van Renault Trucks en Florence Simonet, Vice President Aftersales en Services. Paul Daintree, Design Director van Renault Trucks, zal ook de deuren van de tot de verbeelding sprekende “Design Hall” openen en de verbeteringen aan de binnen- en buitenkant van de cabine toelichten.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3270 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.