Rekos Heerenveen wordt HD Partscenter

“Sinds de lancering op 1 november 2014 zijn wij continue bezig met de verdere ontwikkeling van HD Partscenter. Enerzijds door het toevoegen van nieuwe diensten, zoals HD Trainingcenter. Anderzijds met de uitbreiding van het netwerk, voor het verkrijgen van een optimale landelijke dekking”, zegt verkoopdirecteur Erik Nobel.

De uitbreiding in het netwerk komt voort uit de groei van Rekos Almelo. De unieke combinatie van hun uitgebreide assortiment en kennis van de onderdelen, aangevuld met de jarenlange expertise in de werkplaatsen, heeft er toe geleid dat het verzorgingsgebied van Rekos de laatste jaren enorm is gegroeid. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, opent Rekos op 1 oktober een tweede vestiging in Heerenveen. Door het openen van deze tweede locatie, wordt de huidige voorraadpositie versterkt en de logistieke dekking vergroot. Door deze uitbreiding is het HD Partscenter netwerk nu ook in Noord-Nederland gedekt”, zegt Erik Nobel.

Met deze uitbreiding bestaat het netwerk inmiddels uit acht gespecialiseerde, zelfstandige grossiers in truck en trailer onderdelen, gevestigd op twaalf locaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *