Rekos Almelo opent Heerenveen

Heerenveen is een voor de hand liggende optie voor Rekos, omdat ze zich dan bevinden in het logistiek hart in een regio die perfect aansluit op het huidige werkgebied. Rekos is nu actief in een straal van honderd kilometer rond Almelo wat het leveren van onderdelen naar haar klanten betreft. Vanuit dat perspectief sluit Heerenveen hier perfect op aan.

Een ander argument om voor Heerenveen te kiezen is de logistieke activiteit ervan. Niet alleen zijn truckdealers bezig met bouwen, maar dat geldt ook voor productiebedrijven die extra transport gaan genereren in een regio die al bekend staat om zijn intensieve logistieke activiteiten.

Een derde argument is de strategische ligging van de nieuwe locatie, nabij het kruispunt van de A7 en de A32 in Friesland. Daardoor zijn er korte afstanden en reistijden naar de noordelijke provincies van ons land.

Op de locatie Heerenveen komen in de eerste instantie meer dan 5000 verschillende onderdelen te liggen. Gezien de korte lijn met locatie Almelo kan er snel opgeschakeld worden als daar bijvoorbeeld klant specifieke behoeftes voor zijn.

De nieuwe vestiging opent in Heerenveen uiterlijk op 1 oktober aanstaande.

Rekos is een van de deelnemers binnen de handelsformule HD Partscenter >>

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *