Profile Tyrecenter start met Tyreguide Truck

René van Maasakkers, directeur Profile Tyrecenter Truck Europe: “In de Tyreguide Truck is naast alle informatie over de verschillende soorten en merken banden volop aandacht voor het realiseren van een duurzaam rendement en voor het zorgvuldig bandenonderhoud van wagenparken. Diverse tabellen en berekeningen laten zien onder welke condities banden optimaal functioneren. Daarnaast is er aandacht voor het vernieuwen van banden met bijvoorbeeld Ringtread en andere duurzame oplossingen. Dit alles komt samen in ons speciale duurzaamheidsconcept met de naam ‘Duurzaam op de weg’. Transportbedrijven die een duurzaam bandenbeleid voeren, worden daarbij door Profile Tyrecenter beloond met een uniek certificaat.”

Volgens Peter Sierat, directeur Transport en Logistiek Nederland, moeten transportondernemers voor een goede bedrijfsvoering kunnen vertrouwen op hun wagens. “Een essentieel onderdeel daarvan vormen de banden. Als daar iets mis gaat komt de veiligheid van de chauffeur en andere weggebruikers in gevaar. Bovendien leveren goede banden met een goede bandenspanning een bijdrage aan een laag brandstofverbruik en daarmee aan duurzaam rijden. Ik ben daarom erg blij deze nieuwe Tyreguide Truck in ontvangst te mogen nemen.”

De Tyreguide Truck is verkrijgbaar bij alle truckvestigingen van Profile Tyrecenter en online te bekijken en te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *