Prima cijfers van Kogel

In het thuisland heeft Kögel een marktaandeel van 12,5 procent. Succesvol was de trailerbouwer verder in Oostenrijk en in Italië. Het zijn opmerkelijke cijfers, want Kögel moest het in eerdere jaren vooral hebben van groei in Oost-Europa.

Transport Compleet

Kögel is ook aanwezig op Transport Compleet in Hardenberg. Daar wordt haar trailerprogramma voor de transport- en bouwsector gepresenteerd. De bezoekers kunnen van 17 tot en met 19 maart op stand 518 de bestseller en versterkte Kögel Cargo ‘Benelux-oplegger’ nader onder de loep nemen.

De tentoongestelde schuifzeiloplegger valt volgens Kögel op door zijn robuustheid, de uitgebreide standaard uitvoering en de vele individuele uitrustingsmogelijkheden. Naast de hoge kwaliteit van afwerking valt de oplegger volgens de trailerbouwer vooral op door zijn lage onderhoudskosten en een enorme flexibiliteit in het gebruik.

Trailertest top vijf

Het Duitse vakblad KFZ Anzeiger testte onlangs vijf schuifzeiltrailers gru%u0308ndlich op het ladingzekeringcentrum bij Dortmund en Aftersales Truck was erbij. De Kögel Cargo werd derde. Lees hier alles over de test en de top 5 >>

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *