Peter Hornig nieuwe directeur Scania Benelux

Zijn laatste functie was MD van de Business Unit Scania CER (Central European Region). Daarvoor heeft hij vele jaren de functie van verkoopdirecteur in Duitsland en Oostenrijk uitgevoerd. Als algemeen directeur van Scania Benelux, zal Peter Hornig leiding geven aan alle sales- en serviceactiviteiten. Evert Halvarsson zal de functie van algemeen directeur Scania Parts Logistics gaan bekleden, gevestigd te Opglabbeek.

Hornig is in 1995 bij het toenmalige Scania Deutschland in dienst getreden. Zijn ervaring binnen de truckbranche gaat echter terug tot 1981. Bij Scania Deutschland was hij verkoopdirecteur. Na de vorming van de Business Unit Scania Deutschland/Österreich werd zijn werkgebied uitgebreid. Sinds mei 2008 is hij als algemeen directeur Scania CER verantwoordelijk voor alle Scania-activiteiten in Tsjechië, Slovakije en Hongarije.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *