Overname Ebag door TB Groep

Deze overname geeft de TB-Groep de kans om ook in deze regio haar totale portfolio aan producten en diensten aan klanten aan te bieden. Eerder dit jaar nam TB ook al het dealerschap van Seat en Skoda in Breda en Oosterhout over. TB, het Brabantse familiebedrijf opgericht in 1934, groeit door en is inmiddels één van de grootste DAF dealers van Nederland, sinds 2007 actief met inmiddels zes DAF-vestigingen in Polen en tevens dealer in Zuidwest Nederland van personen- en bedrijfswagens.

Ook voor EBAG trucks is dit een logische stap, vertelt eigenaar en algemeen directeur Harry van Zuijlen: “De markt en de klant verandert razendsnel en wij moeten keuzes maken en dat heeft mij doen besluiten om een partner te vinden voor klanten én medewerkers die allemaal een plek vinden bij Van Tilburg-Bastianen TTS Dat waren voor ons wel hele belangrijke overwegingen bij de overname. We blijven actief met EBAG trucks/Dieselservice Winterswijk.” Voor zowel klanten als medewerkers is de toekomst met deze overname voor de vestiging Winterswijk gewaarborgd.

Personeel

De overname van EBAG trucks heeft geen directe gevolgen voor de medewerkers van EBAG trucks. Zij blijven werkzaam op hun vertrouwde locaties in Utrecht, Duiven (Arnhem), Ede en Nijmegen. En de vestiging Winterswijk wordt voortgezet onder de EBAG-vlag. De TB-groep is na deze overname actief met de eerder genoemde vestigingen en daarnaast heeft zij vestigingen met de TB DAF-organisatie in Vianen, Tiel, Gorinchem, Breda, Roosendaal, Goes, Hulst en Sas van Gent. Klanten kunnen per direct bij alle TB-vestigingen terecht.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3491 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *