Online schadegarantie van Michelin

De nieuwe schadegarantie van Michelin is helemaal gratis en daarmee kunnen klanten hun investering in de banden veilig stellen. Bij een incident met een Michelin X Works band, vindt vergoeding plaats in de vorm van een tegoed bij de dealer. Registreren en activeren is heel gemakkelijk: dat kan via My Account op de website myaccount.vrachtwagen.michelin.nl.

De transporteurs krijgen, zonder allerlei administratieve rompslomp, financiële dekking bij schade door een incident. De registratieprocedure is eenvoudig en kan met 4 klikken en binnen 2 minuten worden uitgevoerd via de genoemde website.

Voor de bandendealers betekent de nieuwe Michelin X Works schadegarantie een versterking van de relatie met klanten. Bovendien krijgen ze, naast een robuuste lijn met high-performance banden, de beschikking over een instrument dat de gebruiker meer vertrouwen biedt terwijl daar voor hen geen extra kosten aan verbonden zijn.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3485 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *