Nooteboom herstart truckservice in Schiedam

Nadat in januari het Seat-dealerschap beëindigd werd, kon de focus weer volledig gelegd worden op de bandenactiviteiten, de grote passie binnen de familie Nooteboom. Met deze ontwikkeling ontstond ook de mogelijkheid om naast onderhoud en banden voor personenwagens, de truckactiviteiten weer op te pakken.

De heropening valt samen met de introductie van een nieuw concept dat gelanceerd is door Profile Car & Tyreservice Europe. Dit nieuwe concept, Profile Fleetcheck Plus, staat voor een significante besparing op banden en brandstof middels het leveren van excellente service, een concept waar Nooteboom volledig achter staat. Met de nieuwe mobiele service unit kan de vestiging in Schiedam ook bij de klant op locatie service verlenen.

Omzetstijging

Remco Nooteboom, verantwoordelijk voor o.a. de truckactiviteiten binnen Nooteboom is in zijn nopjes met de nieuwe situatie in Schiedam: “Na het afstoten van het Seat-dealerschap en de beslissing om ons weer helemaal te focussen op banden en onderhoud in Schiedam, waren we best wel bang voor een terugval. Maar door het aanstellen van een nieuwe bedrijfsleider, de focus op onze trouwe klantenkring en het aanboren van een nieuwe doelgroep hebben we de omzet zelfs zien stijgen t.o.v. 2014!”

Met de herstart van de truckactiviteiten verwacht Remco Nooteboom in 2016 dan ook een forse groei. “Wij geloven dat onderhoud, bandenservice voor personenwagens en truckbandenservice samen onder één dak garant staan voor succes in onze branche.” Remco Nooteboom stelt zichzelf dan ook als doel om al zijn vestigingen op deze manier in de markt te gaan zetten. “Momenteel hebben we vier vestigingen die werken volgens dit model en over een aantal jaar willen we dat al onze vestigingen op deze manier ingericht zijn.” In Schiedam is het bedrijf inmiddels zover, inclusief de nieuwe Profile Signing aan het pand.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 351 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *