NK Veiligste Chauffeur 2020 gaat niet door

De start van het NK Veiligste Chauffeur werd eerder al, als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, uitgesteld. Nu de verschillende beperkende maatregelen van kracht blijven, acht de organisatie het beter het NK dit jaar helemaal niet door te laten gaan. De ogen zijn nu gericht op de editie in 2021.

TVM Awards

Het NK Veiligste Chauffeur is een van de TVM Awards, bedoeld om een bijdrage te leveren aan meer bewustwording voor veilig rijgedrag bij alle weggebruikers. Daarnaast moet het NK het imago van de beroepsgroep oppoetsen.

De twee andere TVM Awards (Veilig Transport en Ridder 2020) worden later dit jaar nog wel uitgereikt, aan respectievelijk een onderneming en een chauffeur die zich hebben onderscheiden op het gebied van veiligheid. De uitreiking zal kleinschalig plaatsvinden en gedeeld worden via social media. Op deze manier willen TVM en haar partners in deze zware tijd toch nog hun waardering tonen aan chauffeurs en (transport)ondernemers.

Op de foto: ambassadrice en presentatrice Hélène Hendriks en vrachtwagenchauffeur bij Van Waveren Transport uit Amsterdam en winnaar van de competitie in 2019, Martin Kolff.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 420 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *