Nieuwe trailerband Aeolus

Deze band met 4-laags gordeltechniek is per direct leverbaar in de maat 385/65R22.5 (160K/158L TL), de meest voorkomende maat op trailers. Door het nieuwe karkas en de speciale opzet van het profiel, voldoet de band volgens Heuver aan de hoogste standaards.

Aeolus ging voor een zo hoog mogelijke slijtvastheid direct een stap verder en keek niet alleen naar de rubbermix. Er kwamen een sterk karkas en een nieuw profiel met S-vormige lengtegroeven en gesloten schoudergedeelten. Dat profiel maakt de ATR33 duurzaam en robuust. Omdat steentjes niet vast blijven zitten en de schouders onder de wrijving van veel manoeuvreren veel minder vervormen.

Bertus Heuver: “Het karkas van de ATR33 is opgebouwd volgens de modernste 4-laags gordeltechniek. Dat mondt uit in een voortreffelijke ‘rondheid’ en maakt de band zeer geschikt voor loopvlakvernieuwing. Zo voldoet de band aan de hoge Europese normen en eisen, die wereldwijd toonaangevend zijn.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *