Nieuw in Hardenberg: Werken en leren plein

Het plein is bedoeld voor (jong)volwassenen die zich oriënteren op een opleiding of baan in de richting transport en logistiek. Op het plein kunnen ze informatie inwinnen over opleidingstrajecten en rijopleidingen, kennismaken met het vak en potentiele werkgevers.

Initiatiefnemers achter het Werken- en Lerenplein zijn Aldivèr Werken en Leren in Transport & Logistiek, ROC Aventus, Deltion College, Autorijschool Blokhuls en Autorijschool De Weerd. Mede door deze toevoeging aan de vakbeurs, streeft de organisatie elke editie naar de meest complete beursbeleving voor de transportbranche.

Naast het beursprogramma is er ook een uitgebreid kennisprogramma met presentaties en lezingen. ING gaat een drietal kennissessies organiseren voor de sector Transport en Logistiek. Op het programma staan actuele zaken als trends en ontwikkelingen op het gebied van de logistieke sector, economische ontwikkelingen maar ook zaken als financiële weerbaarheid en asset based financieren. Om voor ondernemers een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te creëren, vraagt ING externe partijen een bijdrage aan het programma te leveren.

Ook TLN houdt meerdere bijeenkomsten tijdens Transport Compleet, zoals een presentatie over versnelde training rij- en rusttijden en digitale tachograaf, een workshop privacy, inloop spreekuur over pensioen, een bijeenkomst over ladingdiefstal en een startersbijeenkomst. Het exacte kennisprogramma inclusief tijden en aanmeldinformatie is te vinden op www.evenementenhal.nl/transportcompleet.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3524 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *