Nieuw bandenmerk als primeur op Reifen

Uitgangspunt tijdens de voorbereidingen voor de introductie van Gallant voor de Europese markt was, dat het een bandenmerk moest worden dat zich onderscheidt door zijn scherpe prijsstelling in combinatie met een prima kwaliteit. De fabrikant van Gallant heet een gerenommeerd Chinees bedrijf te zijn, die bij de ontwikkeling van zijn banden voortdurend rekening houdt met de eisen van de Europese markt. Goede, comfortabele rijeigenschappen en een prima levensduur moeten aan de basis staan voor een succesvolle lancering van Gallant in Europa.

De bestelwagenband zal aangeboden worden als Van V1 in de belangrijkste maten in dat segment. De bedrijfswagenbanden zullen geproduceerd worden in een flink aantal afmetingen van 215/75R22,5 tot 385/55R22,5 als zowel vooras-, trekas-, sleepas- als trailerband. Omdat de productie van de banden pas onlangs is gestart, zal de leverbaarheid in eerste instantie beperkt zijn, maar inde loop van de tijd steeds verder uitgebreid worden.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 338 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *