Munckhof nieuw lid MAX-Repair

Directeur H. van den Munckhof: “Munckhof Service Center is een allround schadeherstelbedrijf dat dit jaar haar vijftigste verjaardag viert. Onze kerntaken zijn schadeherstel, straalwerk en spuitwerk. Dit verzorgen we voor alle typen voertuigen, ongeacht het merk en van groot tot klein: trucks, opleggers, bestelwagens, touringcars, mobiele kranen, bouwmachines, enz. Daarnaast bedienen we voor klanten desgewenst ook industrieel spuit- en straalwerk. Het stralen kan nog aangevuld worden met schooperen, waarmee een optimale anti-roestbehandeling wordt gegarandeerd.” Naast deze kerntaken kan men bij het bedrijf ook terecht voor uitdeuken zonder spuiten, het conserveren van velgen, beletteren en spotrepair.

“MAX-Repair geeft ons de mogelijkheid merkonafhankelijk voor alle klanten in de regio klaar te staan en heldere oplossingen te bieden voor schadeherstel. De markt van schadeherstel en de gebruikte materialen en onderdelen, verandert zeer snel. Dan is het goed om als agent deel uit te maken van het landelijke netwerk”, aldus de directeur.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *