Michel Verwoest ceo TVM Verzekeringen

Michel Verwoest is tijdens de vergadering van de ledenraad formeel benoemd als nieuwe ceo van TVM verzekeringen per 1 september. Hij volgt dan Arjan Bos op, die na een dienstverband van 27 jaar vertrekt. .

Verwoest (52) is de huidige ceo van arbodienstverlener en softwarebedrijf Human Total Care, waar onder andere de merken ArboNed, Mensely en Human Capital Care onder vallen. Daarvoor was hij ruim zeven jaar lid van de raad van bestuur van verzekeringsmaatschappij a.s.r. Eerder werkte Verwoest ook voor ING en Nationale Nederlanden.

Michel Verwoest: “Ik kijk ernaar uit om bij TVM aan de slag te gaan en mede invulling te geven aan de aangescherpte strategie. Iedereen, ik ook, kent TVM als een ijzersterk merk en een autoriteit in de sector van logistiek en transport. Maar TVM staat ook te boek als een warm bedrijf dat mensen centraal stelt. Dat geldt zowel voor haar leden als voor haar eigen medewerkers. Deze filosofie en familiecultuur alsmede het coöperatieve karakter in combinatie met de professionaliteit van de organisatie spreken mij zeer aan.”

“Ik ga vol energie aan de slag bij een gezond en solvabel bedrijf met gezonde ambities richting de toekomst. Dat is tevens een groot compliment aan het adres van Arjan Bos, die in zijn periode als ceo erin is geslaagd om van TVM een toonaangevende verzekeraar in de internationale markt van logistiek en transport te maken. Per 1 september zal ik trots het stokje van Arjan over nemen in de wetenschap dat ik in de beginperiode vanuit zijn oprechte betrokkenheid een beroep kan doen op zijn kennis, ervaring en netwerk.”

Verbinder

Ook Martin Duvivier, voorzitter van de raad van commissarissen, is verheugd met de komst van Michel Verwoest en bedankt Arjan Bos: “Michel heeft bij Nationale Nederlanden en a.s.r. brede bestuurlijke ervaring in de verzekeringssector opgebouwd. Uit zijn huidige rol bij Human Total Care blijkt dat hij ook graag het voortouw neemt bij een Business-to-Business-speler. Michel is als persoon zowel een ‘verbinder’ als een ‘uitdager’. Met zijn bagage en persoonlijkheid zien wij in Michel een uiterst geschikte ceo om met TVM de komende jaren de geambieerde transformatie en innovatie te realiseren.”

“Wij zijn Arjan Bos dankbaar dat hij tot het moment van aantreden van Michel zijn rol als ceo blijft vervullen. Onder Arjans leiding heeft TVM zich ontwikkeld tot belangrijke verzekeraar voor logistiek en transport. De Raad van Commissarissen heeft grote waardering voor zijn inzet en rol bij de ontwikkeling van TVM. Arjan draagt een betrokken, deskundige en solide organisatie over.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 560 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.