Mercedes: Ster Onderhoud voor bestelauto’s

Met Ster Onderhoud garandeert Mercedes-Benz ondernemers dat onderhoudsbeurten aan hun bestelauto extra voordelig uitgevoerd worden. Op basis van het aantal gereden kilometers per jaar, de looptijd van de auto en het aantal onderhoudsbeurten dat daarbij hoort, bepaalt Ster Onderhoud exact de onderhoudskosten. Door de beurten vooraf extra voordelig in te kopen, zijn ondernemers verzekerd van vaste onderhoudstarieven, zelfs al vanaf 1 euro exclusief btw per dag, met de mogelijkheid die onderhoudskosten gespreid in overzichtelijke maandelijkse termijnen te voldoen.

Volledig afgedekt

De reguliere onderhoudsbeurten en het bijbehorende arbeidsloon zijn met Ster Onderhoud volledig afgedekt, zegt Mercedes. Het vervangen van het motorolie-, brandstof- en luchtfilter is eveneens inbegrepen, evenals het verversen van de diverse vloeistoffen en de versnellingsbak-/automaatolie. Daarnaast worden alle elementaire onderdelen van de auto gecontroleerd, waaronder de bandenspanning, de verlichting, de multiriem/V-snaar, het remsysteem en specifieke slijtagedelen.

Vanzelfsprekend maakt Ster Onderhoud gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen en worden de onderhoudsbeurten uitgevoerd door getrainde specialisten met behulp van de nieuwste diagnoseapparatuur. Overigens is elke klant, met een door Mercedes-Benz onderhouden bestelwagen, standaard verzekerd van zijn mobiliteit in geheel Europa dankzij Mobilo Van.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *