Mercedes biedt servicepakketten aan

Landelijke dekking van de servicepakketten garandeert in de ogen van de importeur transporteurs een maximale service en maximale uptime, omdat men bij de Mercedes-Benz truckdealers in Nederland te allen tijde terecht kan. “Hierdoor is een truck snel weer onderweg. Internationaal bieden deze servicepakketten grote voordelen. De servicepakketten worden namelijk afgesloten bij het internationaal opererende Mercedes-Benz Charterway, onderdeel van Daimler AG. Doordat Charterway bij iedere Europese Mercedes-Benz truckdealer bekend is, worden eventuele storingen ook buiten Nederland snel opgepakt en op de achtergrond volledig via de Daimler systemen afgehandeld.”

Risico’s afdekken

Transporteurs kunnen bij Mercedes-Benz Charterway kiezen uit verschillende servicepakketten: Economy pakket, Plus pakket en Full servicepakket. Een transporteur kiest een pakket dat het beste past bij zijn onderneming. Hierdoor kan een ondernemer zowel risico’s afdekken als ook kiezen voor vooraf aangegeven vaste maandlasten. Zo vermijdt of beperkt de ondernemer onvoorziene kosten, waardoor de Total Cost of Ownership al van tevoren inzichtelijk is, legt de importeur uit.

Standaard biedt Mercedes-Benz een jaar garantie op de gehele truck en drie jaar garantie op de aandrijflijn. Met het Economy-servicepakket wordt de garantie op de aandrijflijn (motor, versnellingsbak, assen, aandrijfassen en regeleenheden) uitgebreid tot maximaal zes jaar. Met het Plus-servicepakket wordt deze service uitgebreid met periodiek onderhoud, reparaties en vervanging van slijtagedelen. Het Full-servicepakket, bevat ook wettelijke keuringen zoals apk, tacho-ijkingen en allerhande aanvullende opties zoals bandenservices, haal- en brengservice en verzekeringen.

Bij alle Mercedes-Benz Charterway servicepakketten profiteert de logistiek dienstverlener vanaf heden van de landelijke en/of Europese dekking, zegt Mercedes-Benz Nederland.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *