MAX-Repair sluit Van Pijkeren Groep aan

Een aantal medewerkers is vanuit het failliete Koops Furness meegegaan binnen genoemde samenwerking, die per 1 oktober van kracht is geworden.

Gert-Jan van Pijkeren, directeur bij de van Pijkeren Groep, met de directieleden Henk van Pijkeren en Johan van Pijkeren, wijst op het belang van de samenwerking binnen en met MAX-Repair: “MAX-Repair beschikt over het niveau en de knowhow die wij als organisatie voorstaan en continue borgen. Ook het netwerk van onze onderlinge werkplaatsen sluit prima aan, dus de match was ook daar snel gevonden. Nog meer dan voorheen kunnen wij nu samen met MAX-Repair landelijke projecten realiseren.”

De Van Pijkeren Groep, in 1975 gestart als spuiterij, is thans uitgegroeid tot een gerenommeerd familiebedrijf dat actief is door heel Nederland met vijf productieafdelingen; Bedrijfswagenspuiterij Van Pijkeren IJsselmuiden, Truck Design IJsselmuiden, Inducoat IJsselstein, Truck Design IJsselstein en Witteveen aanhangers en carrosserie in Raalte. Bij de van Pijkeren Groep werken in totaal honderd medewerkers, waarvan een kwart op flexibele basis.

MAX-Repair is een landelijk georiënteerd fabrikant onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer (bussen), landbouwvoertuigen en zwaar materieel. Het dienstenpakket van MAX-Repair is zeer uitgebreid. Het loopt van het volledig conserveren van het schadeobject (stralen, schooperen, spuiten), het compleet kunnen diagnosticeren en richten van het object (chassis; assen; opbouw) tot het uitvoeren van complete projecten (huisstijlreclame; ruitschade; hagelschade; revisie).

Rien van Os (MAX-Repair IJsselstein), Henk van Pijkeren (Van Pijkeren Groep), Allard Pit (MAX-Repair), Johan van Pijkeren (Van Pijkeren Groep), Bert Wolf (MAX-Repair IJsselmuiden).

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 339 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *