MAN-dealer Wierda stapt in trailerservice

Trailer Partners telt vestigingen in het hele land, meest bij MAN-dealerlocaties, want ook bij dit merk is het een uitdaging om de werkplaats aan voldoende werkbare uren te laten komen.

Het openen van een nieuwe vestiging is een reactie op de vraag vanuit de markt en een logische zet, aldus Arie Meerveld, verantwoordelijk voor de werkplaats. “Wij merken dat een groot deel van onze klanten behoefte heeft aan een goede trailerwerkplaats bij hen in de buurt. Hiermee lopen we vooruit op de nieuwbouw van MAN-dealer Wierda Bedrijfswagens hier op hetzelfde industrieterrein. Die nieuwbouw gaat overigens deze maand van start.”

Wierda bedrijfswagens

De nieuwe vestiging maakt gebruik van de kennis en ervaring van Wierda als bedrijfswagenspecialist. Wierda Bedrijfswagens bestaat namelijk al bijna 85 jaar. Hiermee is Wierda niet alleen een bekende naam in de regio maar na de oprichting van Wierda Voertuig Techniek en Wierda Hybrid Technologies geniet de firma nationale en internationale aandacht. Wierda Bedrijfswagens heeft vestigingen in Joure, Drachten en vanaf volgende week met Trailer Partners in Heerenveen.

Benieuwd hoe het Friese dealerlandschap eruit ziet? Aftersales Truck publiceerde enkele maanden geleden een analyse.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *