Lubbers Logistics Group neemt deel Wagenborg Nedlift over

Wagenborg Nedlift, specialist in horizontaal en verticaal zwaar transport, heeft deze strategische beslissing genomen om zich in de toekomst volledig te kunnen focussen op haar niche markt: hijswerk, zwaar transport en montage.

Ton Klijn, Algemeen Directeur van Wagenborg Nedlift, licht toe: “Voor zowel Lubbers Logistics Group als voor Wagenborg Nedlift is dit een positieve ontwikkeling. Lubbers kan op deze manier haar transport vloot en organisatie verder uitbreiden, terwijl wij als Wagenborg Nedlift ons hiermee verder kunnen focussen op onze kernactiviteiten hijswerk, zwaar transport en montage. Door onze divisie Speciaal Wegtransport over te dragen aan Lubbers, zijn wij zeker van een goede toekomst voor onze medewerkers die werkzaam zijn binnen deze divisie.”

Ger Engelsman, CEO van Lubbers Logistics Group:

“Het extra materieel waar wij de beschikking over krijgen is een uitstekende aanvulling op onze bestaande truck- en trailervloot en dit stelt ons in staat om ons Europese netwerk uit te bouwen. Bovendien is het evident dat we met de ervaren medewerkers die van Wagenborg Nedlift naar onze organisatie overkomen, we aanvullende expertise in huis halen.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *