Lamberet pakt uit op Solutrans

Daarvoor zijn nieuwe Europese regels van kracht geworden, die stellen dat medicijnen onder alle omstandigheden in een geconditioneerde ruimte vervoerd moeten worden. Lamberet heft n een trailer in het leveringsprogramma die voldoet aan de nieuwe GDP-Pharma richtlijnen.

Ook voor het gecombineerd vervoer had Lamberet nieuws. Het bedrijf heeft een koeltrailer ontwikkeld voor gecombineerd vervoer over de weg en over het spoor. Deze nieuwe huckepack-trailer, door Lamberet SR2R genoemd, is van versterkingen voorzien op plaatsen waar de grijpers van een kraan de trailer van de weg halen en hem op een spoorwagon plaatsen.

X-Steering mechanisch stuursysteem

Derde noviteit is een tweeledige. Lamberet experimenteert naar hartenlust met stuursystemen op trailers, dit naar aanleiding van vragen uit de Nederlandse en de Belgische markt. Lamberet komt nu met twee citytrailers voorzien van een X-Steering mechanisch stuursysteem. Er komt een variant van 10,10 meter lengte die 24 pallets kan laden en er komt een variant van 11,30 meter die 27 pallets mee kan nemen. Alle genoemde trailers komen ook naar Nederland, waar Lamberet geïmporteerd door Carrosseriebedrijf Elenbaas.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *