KTTC Nisse heropent wasstraat

Binnen een jaar na deze ramp staan op dezelfde locatie een nieuwe volledig geautomatiseerd wasstraat en werkplaats. Kenmerk van de nieuwe wasstraat is dat deze de trailers ook inwendig reinigt. Het volledig automatische proces heeft verschillende voordelen, met als belangrijk punt de veiligheid. Het inwendig reinigen van met name onderlossers kon onveilig zijn: de schuine wanden en scherpe delen maakten het reinigen van de binnenzijde van de voertuigen tot een lastige en niet ongevaarlijke klus.

De wasstraat is 45 meter lang. Daardoor kunnen ook LZV’s door erdoor. Voertuigen met een standaardlengte kunnen met twee tegelijk naar binnen. Dat laatste zorgt dat de wachttijden bij KTTC in Nisse tot een minimum worden beperkt.

Het bedrijf is ook partner van European Trailer Care, waardoor klanten in heel Europa 24 uur per dag verzekerd zijn van optimale hulp door specialisten.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *