Kruiswijk volgt vloot met Fleetmatics

Hiermee krijgt Kruiswijk meer inzicht in het gebruik van zijn transportmiddelen en werkvoertuigen. Zo maakt het Fleetmatics Reveal-systeem voor honderd projecten in een oogopslag overzichtelijk hoe lang medewerkers op de verschillende locaties zijn geweest. Het contract is voor drie jaar afgesloten.

Christa Teeuw, mede-eigenaar van Kruiswijk: “Fleetmatics Reveal is een interessante cloudoplossing en biedt veel toegevoegde waarde aan ons bedrijf. De automatische inlezing geeft makkelijk inzicht in voertuiglocatie, brandstofverbruik, snelheid en gereden kilometers. En dat met extra service. Fleetmatics bezoekt onze voertuigen op verschillende locaties om de kastjes een voor een in onze voertuigen in te bouwen, zodat wij niet hoeven te stoppen met onze werkzaamheden. Dat was, samen met de scherpe prijs, voor ons een doorslaggevende reden om te kiezen voor Fleetmatics.”

Jan Willem Doornbos, marketingmanager voor Nederland van Fleetmatics. “Kruiswijk is voor ons een heel speciale klant. Met 93 voertuigen is een groot contract getekend. Hiermee groeien we flink door in Nederland en bouwen wij verder aan onze wereldwijde strategie.”

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 339 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *