Keurmerk voor Marcel Segers

Hieronder vallen activiteiten op het gebied van brandstofreductie en dus vermindering van de CO2-uitstoot en optimalisatie van de inzet van mensen en middelen, veiligheid en duurzaamheid. Dat het bedrijf dit succesvol heeft opgepakt blijkt uit het feit dat het behalen van het Keurmerk al nieuwe deuren heeft geopend bij potentiële klanten.

Het bijna 40 jaar oude familiebedrijf Marcel Segers specialiseert zich in zendingen naar Spanje, Portugal en Zuid-Frankrijk. Het bedrijf beschikt over een zeventigtal getrokken eenheden bestaande uit kastenwagens, tautliners, megatrailers en koelopleggers. Daarnaast onderscheidt Marcel Segers zich met double stock megatrailers met een variabele laadvloer. Al deze voertuigen worden aangestuurd en gevolgd vanuit Hazeldonk en de eigen vestiging in Barcelona. Het gaat hierbij om retail leveringen, spoedzendingen, geconditioneerd vervoer, ADR goederen en vooral high value zendingen.

Tot het uiteenlopende klantenbestand behoren onder andere bekende namen uit de consumer electronics, geur- en smaakstoffenproducenten en chemiebedrijven. In directe samenwerking met een aantal Spaanse collega-bedrijven heeft Marcel Segers gemiddeld honderd groupage-vertrekken per week naar Spanje. Daarnaast beschikt het bedrijf over op- en overslagfaciliteiten.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3491 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *