Kawe versterkt truckdivisie

Doordat Eaton de productie naar Polen verplaatst, verwacht Kawe de groei van de afgelopen jaren te kunnen voortzetten. Lups kan daarbij een goede rol spelen, hij heeft in meer dan 30 jaar alle facetten leren kennen van het frictieproductieproces en de kwaliteitszorg. Kawe verwacht dat Lups een goede rol kan spelen in het continue proces van verbreding en verbetering van het koppelingenprogramma. Ook zal hij een grote rol spelen in de technische ondersteuning van onze klanten.

Het businessmodel van Kawe wijkt volgens Lups af van dat van Eaton, dat volledig op revisie van oude koppelingen draaide. Bij Kawe is 10 jaar geleden gekozen om te investeren in een productieproces op basis van nieuw-productie. Revisie wordt heden ten dage alleen toegepast voor de niet of nauwelijks beschikbare koppelingen die in oudere tractoren en klassieke auto’s gaan.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 338 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *