Isfordink richt wagenpark Terlet in

Terlet is wereldwijd actief in de ontwikkeling en productie van geavanceerde machines voor de bereiding van levensmiddelen. Een nog altijd groeiend klantenbestand heeft nu ondermeer geresulteerd in een uitbreiding van het wagenpark.

“Patrick Peters van Isfordink heeft samen met ons een ontwerp gemaakt op de computer, zodat we ons een praktijkvoorstelling konden maken”, vervolgt de aftersalesmanager. “Van daaruit zijn we tot een definitieve inrichting gekomen, die binnen ons budget paste en waarmee onze techneuten prettig en efficiënt kunnen werken.”

Aluminium inrichting

De servicevoertuigen zijn in minder dan twee weken opgebouwd met als basis een volledig aluminium inrichting van Aluca. De aluminium inrichting heeft door het lage gewicht een positieve invloed op het totaalgewicht van de bestelwagen. En dat ziet de wagenparkbeheerder terug in een lager brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten. “Over vier auto’s een aanzienlijke besparing.”

De levering van de Mercedes-Benz Vito’s werd verzorgd door Mercedes-Benz-dealer Wensink in Nijmegen. Na een merkvergelijk viel de keuze op bedrijfswagens van Mercedes-Benz. De uitrusting, uitstraling, rij-eigenschappen en het gunstige leasetarief hebben de doorslag gegeven. “Wij staan bovendien dag en nacht paraat voor onze zakelijke klanten om eventuele problemen te lossen”, benadrukt Robert van der Hoek van Wensink Nijmegen.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 367 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *