Honderd Van Hool-containerchassis voor ECS

ECS werkt met 5000 stuks 45-voets containers, zogenaamde highcubes, duizend geconditioneerde containers en nog eens duizend containerchassis. De keuze voor Van Hool werd volgens ECS gemaakt na een grondige evaluatie. ECS zegt dat het Van Hool-chassis bestand is tegen de harde omstandigheden waar ze elke dag aan blootgesteld worden.

“De complete galvanisatie is voor ons een bijzonder groot voordeel. We merken dat de zilte zeelucht, het zout op de winterwegen en veel zepen elk type verf ooit genadeloos aantasten. Van Hools oplossing zorgt ervoor dat onze chassis’ niet het minste teken van corrosie vertonen. Chassis die stilstaan wegens technische problemen willen we niet.”

ECS European Containers opereert vanuit Zeebrugge, de hub in het Nederlandse Venlo en heeft kantoren in Duitsland, Polen, Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De groep realiseerde in 2013 een omzet van 260 miljoen euro.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *